Proclaimer

Dit is de officiële website van Regio Noord-Veluwe. Regio Noord-Veluwe is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Wij staan ook open voor opmerkingen of ideeën van uw kant.

Contact met Regio Noord-Veluwe

Wij zullen uw reactie zo spoedig mogelijk behandelen en zonodig actie ondernemen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie.

E-mail en privacy

Wanneer u reageert via e-mail, behandelen wij uw e-mail op dezelfde wijze als brieven. De persoonlijke informatie die u ons verschaft behandelen wij altijd vertrouwelijk.

Hyperlinks en verwijzingen

Op deze website verwijzen wij u door middel van (hyper)links door naar andere websites, dan wel andere informatiebronnen die door derden beheerd worden. Regio Noord-Veluwe beschikt over geen enkele zeggenschap en controlemogelijkheid over deze externe bronnen. Uiteraard proberen wij deze zo accuraat mogelijk te houden. Wij kunnen echter geen garantie bieden over de volledigheid, juistheid en/of beschikbaarheid van de inhoud. De verwijzingen worden u aangeboden ter informatie en voor uw gebruiksgemak.