Care Academy Veluwe

Care Academy Veluwe

Gezamenlijk ontwikkelde opleidingen door zorg- en welzijnsorganisaties én het onderwijs. Dat was de droom toen Regio Noord-Veluwe in 2011 met een aantal organisaties startte met de Care Academy Veluwe. Nu is dit idee geborgd: het unieke scholingsconcept is opgepakt door ROC Landstede, Hogeschool Windesheim, de ’s Heeren Loo Zorggroep, Bartiméus en andere zorgorganisaties in de regio.

De Care Academy Veluwe biedt scholing en bijscholing voor studenten en medewerkers in de zorg. Het bijzondere aan de opleidingen is dat deze gezamenlijk worden ontwikkeld door zorgorganisaties én het onderwijs. Zodat alles wat studenten leren, theorie en praktijk, direct aansluit bij wat cliënten in de huidige maatschappij nodig hebben.

De Care Academy biedt een bruisend platform voor zorg- en welzijnsorganisaties, zorgopleiders en overheden in de regio Noord-Veluwe en daarbuiten. Een platform waar samenwerking, kennisdeling en innovatie plaatsvindt. Hierdoor blijft het opleidingsprogramma continu actueel. Dit is hard nodig, juist nu allerlei ontwikkelingen in de maatschappij het zorglandschap op zijn kop zetten.

Meer informatie